´

Det har hänt mycket i baren

Tiden då kunden bara släntrade in och beställde en stor starköl är över. Idag är kunderna medvetna. De vill ha en upplevelse. Valmöjligheterna är oändliga. Utmaningen att fånga deras uppmärksamhet blir allt större. Det är därför design och profilering blir allt viktigare. Hur vill du att ditt varumärke ska exponeras? Låt oss ta en diskussion.

Hjarta-beer

Global och lokal

Vi arbetar med några av världens mest kända varumärken. Det är en utmaning. Vi jobbar med baren runt hörnet. Det är en annan utmaning. Båda är lika spännande och roliga. I slutändan handlar det om samma sak. Att skapa nöjda kunder som kommer tillbaka. Är du global eller lokal?

Hållbar teknik

När vi bygger våra installationer lägger vi stor vikt vid val av material, produkter och komponenter. Vi besöker våra leverantörer och kravställer. Vi utvärderar och kombinerar. Det vi inte kan köpa in tillverkar vi själva. För du vill väl ha en anläggning som är hållbar? Både när det gäller drift och miljö.

Hemligheten

Ibland får vi frågan hur det kan komma sig att vi får så spännande uppdrag. Kan det vara finliret, när flitens lampa lyser i verkstaden och vi jobbar med ännu en skräddarsydd lösning? Kan det vara vår förmåga att hantera installationer för stora evenemang? Eller är det så enkelt att vi har kul tillsammans?